Facebook

Sondaj

Ce animale de companie ai? (poti selecta mai multe)

Rezultate

Loading ... Loading ...

Pisicile

Pisicile – aceste frumoase, destepte, independente, curate, blande si elegante fiinte care nici macar nu au foarte mari cerinte de crestere si ingrijire. Ca si cainii, datorita unui psihic foarte bine dezvoltat, pisica poate deveni prietenul patruped ideal atat pentru copii, cat si pentru adulti. Pisicile adulte sunt usor de intretinut in casa si, spre deosebire de caini, nu este deloc necesar sa le scoti la plimbare, decat daca doriti si primiti placere de la aceasta superba activitate.


Pisica ganditoarePisica este cel mai des intalnit animal domestic, chiar daca a fost domesticita mult mai tarziu decat cainele. Se presupune ca pisicile, ca animale domestice, au aparut in Egiptul Antic. Pe atunci, aceste creaturi erau considerate animale sacre. Pentru uciderea lor, se aplica pedeapsa cu moartea. O atentie deosebita a inceput sa fie acordata pisicutelor la inceputul secolului XX, cand au aparut cele mai multe rase noi. Astfel, acest animalut devine tot mai des membru al familiilor noastre. Cei care inca nu au avut extraordinara experienta de a creste o pisica, ar trebui sa stie ca, indiferent de ce rasa e, cum e crescuta sau educata, pisica intotdeauna va ramane independenta, de sine statatoare si aproape imposibil de dresat :) .


VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (4 votes cast)
Pisicile, 4.0 out of 5 based on 4 ratings

Articole relevante:

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>